Bestelinformatie

Online
Heeft u een keuze gemaakt uit ons aanbod ga dan naar onze programmapagina om uw entreebewijzen te bestellen en zelf uw zitplaatsen te kiezen! 

Theaterkassa
Of u komt naar de theaterkassa van het cultuurcentrum, deze is geopend van ma t/m vr 10.00-12.00 en 13.00-15.00 uur. De theaterkassa is tevens één uur voorafgaand aan iedere voorstelling geopend.

Telefonisch reserveren: 0493 38 38 78
Voor telefonische reserveringen wordt een toeslag van € 3,50 per bestelling gerekend. Uw bestelling wordt dan na betaling per post toegestuurd. Een reservering blijft twee weken staan, alvorens deze komt te vervallen.

Theater- en tegoedbonnen
Bij ons kunt u ook met de volgende bonnen betalen:
– Cultuurcentrum Martien van Doorne theater- en tegoedbonnen
– VVV-cadeaubonnen
– Podium Cadeaukaart

Mindervaliden
Cultuurcentrum Martien van Doorne is toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Er zijn meerdere invalidetoiletten in het gebouw en in de theaterzaal zijn diverse rolstoelplaatsen beschikbaar. Wilt u gebruik maken van deze plaatsen dan dient u contact met ons op te nemen, een tijdige reservering is gewenst.

Algemene voorwaarden kaartverkoop
• Gekochte kaarten kunnen worden geretourneerd tot zeven dagen voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor vragen wij extra servicekosten van € 1,00 per geannuleerd kaartje.
• Indien een voorstelling onverhoopt niet doorgaat, ontvangt u een tegoedbon. Deze kan worden ingewisseld voor een andere voorstelling, dit tegoed is onbeperkt geldig.
• Als de voorstelling begonnen is kunnen we laatkomers niet meer toelaten. Bij een pauzevoorstelling kunnen deze na de pauze hun plaats in de zaal innemen.
• Rokenin het gebouw is niet toegestaan. Op verzoek kan het rookbalkon worden geopend.
• Fotograferen en filmen in de zaal is verboden.
• Mobiele telefoons in de zaal uitschakelen.
• In de zaal mogen geen consumpties worden meegenomen en genuttigd.


Overige voorwaarden
Onze overige voorwaarden vindt u op deze pagina: Overige voorwaarden

Sociale media
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws: Facebook & Twitter – @CCDeurne