Gastvrij & Zo

Gastvrij & Zo

Gastvrij & Zo is een samenwerking tussen Stichting ORO en het Cultuurcentrum Martien van Doorne. Een eetgelegenheid gerund door mensen met een verstandelijke beperking met ondersteuning van begeleiding vanuit Stichting ORO. Zij nemen uw bestelling op en zorgen dat uw gerecht, vers bereid in de professionele keuken, bij u op tafel komt.

Onze gastvrouwen/heren verwelkomen u graag op: maandag, donderdag en vrijdag van 10:00-15:30 uur voor een heerlijk kopje koffie met huisgemaakt gebak. Voor een heerlijke lunch is de keuken open van 10:00-15:00 uur. Op andere dagen of buiten deze tijden zijn er geen medewerkers van Gastvrij & Zo aanwezig.

Cadeau
Bent u op zoek naar een cadeautje dan kunt u ook bij ons terecht. Wij verkopen kunstwerkjes die gemaakt zijn door kunstenaars van Artoro. De medewerkers van Gastvrij & Zo verkopen ook, hun eigen overheerlijke chutney & jam.

Graag heten wij u van harte welkom in lunchcafé “Gastvrij & Zo”. Stef, Marieke, Daniëlle, Danique, Silvia, Kamilla, Peter, Celine, Kim en Petra verheugen zich op uw komst en zullen u graag van dienst zijn.

Openingstijden
– Maandag: 10.00 uur – 15.30 uur
– Donderdag: 10.00 uur – 15.30 uur
– Vrijdag: 10.00 uur – 15.30 uur

 

Tot ziens bij Gastvrij & Zo.