• Dit event is voorbij.

The Fortunate Sons – Tribute CCR

CCR, 50 jaar na Woodstock

In 2019 is het 50 jaar geleden dat John Fogerty en zijn Creedence Clearwater Revival een legendarisch optreden gaven op het al even zo legendarische Woodstock Festival. Ter gelegenheid van dit jubileum brengen “The Fortunate Sons” deze show nu opnieuw integraal naar de bühne. Een optreden waar 50 jaar later nog steeds over wordt gepraat! 

The Fortunate Sons vertolken al meer dan 10 jaar op overtuigende wijze de muziek van Creedence. Hun interpretatie van de pakkende songs oogst steevast veel lof en waardering.

Speciaal voor deze “50 Jaar na Woodstock” theatertour heeft de band een vierde man ingelijfd om de authentieke CCR-sound nog dichter te benaderen. In de Rotterdamse multi-instrumentalist / zanger Jan van Bijnen hebben ze de juiste man gevonden die precies aanvoelt wat de muziek nodig heeft om het publiek mee te nemen op de ultieme CCR-trip.

Naast de integrale uitvoering van de Woodstock set zal de show aangevuld worden met een greep uit het glansrijke CCR repertoire. De lange rij hits zorgt voor een feest der herkenning, met hier en daar plek voor een juweeltje van een albumtrack of b-kantje voor de echte die-hard fans en fijnproevers.

– Deuren open: 20.00 uur
– Voorprogramma: Father and Son: 20.30 uur
– Aanvang The Fortunate Sons: 
22:00 uur
– Ticketprijs: 
€ 16,00
– Genre: staconcert

TICKETS BESTELLEN

Gegevens

Datum:
vrijdag 8 november
Tijd:
22:00
Kosten:
€16
Evenement Categorie: