• Dit event is voorbij.

Walsbergse Zangvereniging – Concert ’n Nieuwe Lente

Concert ’n Nieuwe Lente
’n Nieuwe lente een nieuw geluid. We brengen een leuk, afwisselend en vrolijk programma dat de nieuwe lente met een mooi geluid zal inluiden. Ook zijn wij blij met het gastoptreden van Boven Water. Deze Deurnese Nederpopband brengt een gevarieerd programma van eigen nummers. De combinatie van de Walsbergse Zangvereniging en ‘Boven Water’ zorgt voor een spannend en afwisselend concert waarmee wij u een leuke zondagmiddag hopen te bezorgen.

De Walsbergse Zangvereniging is een gemengd koor dat inmiddels 46 jaar bestaat. In dit koor combineren wij de ambitie om een eigentijds en gevarieerd repertoire op hoog niveau te brengen, met de wens dat alle koorleden plezier hebben in het zingen.

We zijn blij dat we ook in de afgelopen jaren een groei in ons koor hebben gezien. Ook vinden we het fijn dat onze concerten en optredens de afgelopen jaren zeer goed bezocht zijn. Dit heeft er mede voor gezorgd dat we nu een nieuwe uitdaging hebben gezocht, een wat groter podium en meer ruimte voor het publiek. Daarom dit concert in Cultuurcentrum Martien van Doorne. Wij heten u van harte welkom bij dit optreden.

Kaartjes à € 7,50 inclusief één consumptie, verkrijgbaar via: kaartjes.wz@ziggo.nl.

www.walsbergsezangvereniging.nl

secretariaat@walsbergsezangvereniging.nl

Door:  Walsbergse Zangvereniging
Gastoptreden:  Boven Water.

 

Gegevens

Datum:
zondag 18 maart
Tijd:
14:00
Kosten:
€7,50

Locatie

Rabo Cultuurzaal