Sparen voor concerttickets bij Albert Heijn Deurne

We hebben leuk nieuws!

Je kunt namelijk bij Albert Heijn Deurne sparen voor korting op tickets voor de Fortunate Sons. Een tribute-avond van Creedence Clearwater Revival, gehouden op 8 november 2019 in ons theater.

Waar kun je sparen?
Sparen kun je van 9 tot en met 29 september bij Albert Heijn Wolfsberg Deurne. Bij elke € 10,- aan boodschappen ontvang je 1 zegel.

Heb je een volle spaarkaart?
Bij inlevering van een volle spaarkaart ontvang je bij de servicebalie van Albert Heijn Deurne een kortingsvoucher. Op deze kortingsvoucher staat een 8-cijferige vouchercode. Hieronder staat weergegeven hoe je deze vouchercode kunt verzilveren. Met een volle spaarkaart kun je een ticket bestellen voor € 10,-. Dat is € 6,- korting op de reguliere prijs van €16,-.

Voor verkoop online:
1. Ga naar de voorstellingspagina: www.ccdeurne.com.
2. Klik op ‘Tickets bestellen’.
3. Selecteer het ticket ‘Albert Heijn actie’. Er verschijnt een venster waar je de vouchercode in moet vullen. Als de vouchercode juist is ingevuld wordt het ticket geactiveerd.
4. Na betaling ontvang je jouw e-ticket(s).

Voor verkoop aan de kassa:
Op maandag tot en met vrijdag kun je tussen 10:00 en 12:00 uur bij de theaterkassa van Cultuurcentrum Deurne ook jouw voucher(s) verzilveren verzilveren.

Aanvullende punten:
• Het is alleen mogelijk om 1 kortingsvoucher per ticket te verzilveren. Kortom; wil je meerdere kortingstickets? Spaar dan voor meer vouchercodes.
• Reeds gekochte tickets mogen verruild worden naar ‘Albert Heijn Actie’ tickets. Je krijgt in dit geval een tegoedbon van Cultuurcentrum Deurne.
• Het annuleren van tickets kan tot 7 dagen voor aanvang van het concert.
• Bij de theaterkassa zijn de vouchercodes tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling inleverbaar. Online kun je de vouchercodes tot aanvang van het concert verzilveren.
• Deze korting is niet geldig is niet in combinatie met andere kortingsvormen.

Wees er snel bij, want op = op!

The Fortunate Sons – vrijdag 08 november 2019 – staconcert

In 2019 is het 50 jaar geleden dat John Fogerty en zijn Creedence Clearwater Revival een legendarisch optreden gaven op het al even zo legendarische Woodstock Festival. Ter gelegenheid van dit jubileum brengen “The Fortunate Sons” deze show nu opnieuw integraal naar Deurne. Een optreden waar 50 jaar later nog steeds over wordt gepraat!

Ga voor meer info over dit concert en tickets naar:

The Fortunate Sons – Tribute CCR