Vrijwilligers gezocht!

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons team komen versterken. Momenteel kijken we uit naar enthousiaste krachten op het gebied van techniek, ondersteuning bij activiteiten en PR.

> Klussen en techniek
Het betreft alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot inrichten zalen en foyer bij diverse activiteiten. Zoals opbouwen en afbreken podium, in en uitschuiven tribunes, plaatsen van tafels en stoelen, plaatsen van garderobe en andere incidentele klussen daaruit voortvloeiend. We willen graag een werkgroep formeren die zelf de verantwoordelijk draagt voor de uitvoering van bovenstaande taken.

We vragen mensen die een beetje handig zijn en die het fijn vinden om hun handen uit de mouwen te steken. Verder is het fijn als je op wisselende tijden beschikbaar bent.

> Ondersteuning bij activiteiten
Wij willen graag dat bezoekers van ons centrum zich welkom voelen en het naar hun zin hebben. Om alles goed te laten verlopen bij activiteiten zijn wij afhankelijk van vrijwilligers. Wij zoeken nog aanvulling voor de volgende functies: gastvrouw/heer, zaalwacht, kaartcontrole,  koffie/thee schenken, garderobe, muntenverkoop.

Wij vragen mensen die het leuk vinden om in een team vrijwilligers te werken en wisselende taken uit te voeren. Gastvrijheid staat hoog in je vaandel. Je bent op wisselende tijden beschikbaar.

Ondersteuning bij onze PR
Wij zoeken vrijwilligers die zich in willen zetten om ons cultureel aanbod op de kaart te zetten. Lijkt het je leuk om mee te helpen met de PR voor het cultuurcentrum? Je houd je je bezig met praktische uitvoeringen zoals het schrijven en samenstellen van persberichten, brochures, nieuwsbrieven en het beheren van de website en sociale media.

Ook voor de verspreiding van onze maandposters kunnen we nog wel wat hulp gebruiken. Lijkt het je leuk om 1 keer per maand op pad te gaan om gemeente Deurne te voorzien van ons cultureel aanbod? Meld je dan aan!