Bestelinformatie

Online
Heeft u een keuze gemaakt uit ons aanbod ga dan naar onze programmapagina om uw entreebewijzen te bestellen en zelf uw zitplaatsen te kiezen! 

Theaterkassa
Of u komt naar de theaterkassa van het cultuurcentrum, deze is geopend van ma t/m vr 10.00-12.00 en 13.00-15.00 uur. De theaterkassa is tevens één uur voorafgaand aan iedere voorstelling geopend.

Telefonisch reserveren: 0493 38 38 78
Voor telefonische reserveringen wordt een toeslag van € 3,50 per bestelling gerekend. Uw bestelling wordt dan na betaling per post toegestuurd. Een reservering blijft twee weken staan, alvorens deze komt te vervallen.

Theater- en tegoedbonnen
Bij ons kunt u ook met de volgende bonnen betalen:
– Cultuurcentrum Martien van Doorne theater- en tegoedbonnen
– VVV-cadeaubonnen
– Podium Cadeaukaart

Mindervaliden
Cultuurcentrum Martien van Doorne is toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Er zijn meerdere invalidetoiletten in het gebouw en in de theaterzaal zijn diverse rolstoelplaatsen beschikbaar. Wilt u gebruik maken van deze plaatsen dan dient u contact met ons op te nemen, een tijdige reservering is gewenst.

Algemene voorwaarden kaartverkoop
• Gekochte kaarten kunnen worden geretourneerd tot zeven dagen voor aanvang van de voorstelling. In dit geval krijgt men het aankoopbedrag terug in de vorm van een onbeperkte tegoedbon. Deze tegoedbon is alleen te gebruiken om entreetickets te kopen in ons theater. Hiervoor vragen wij extra servicekosten van € 1,00 per annulering.
• Indien een voorstelling onverhoopt niet doorgaat, ontvangt u uw aankoopbedrag terug per bank.
• Als de voorstelling begonnen is kunnen we laatkomers niet meer toelaten. Bij een pauzevoorstelling kunnen deze na de pauze hun plaats in de zaal innemen.
• Rokenin het gebouw is niet toegestaan. Op verzoek kan het rookbalkon worden geopend.
• Fotograferen en filmen in de zaal is verboden.
• Mobiele telefoons in de zaal uitschakelen.
• In de zaal mogen geen consumpties worden meegenomen en genuttigd.


Overige voorwaarden
Onze overige voorwaarden vindt u op deze pagina: Overige voorwaarden

Sociale media
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws: Facebook & Twitter – @CCDeurne